Ο Στέλιος Κεχρής είναι ένας από τους πρώτους Έλληνες οινοποιούς που πίστεψαν στη ρετσίνα και εργάστηκαν µε προσήλωση για την ποιοτική αναβάθµισή της. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, µετά το τέλος των σπουδών του ως οινολόγου στην πόλη Ντιζόν της Γαλλίας και σε µια εποχή όπου η ρετσίνα θεωρούνταν ένα παρωχηµένο κρασί χαµηλής ποιότητας, ο Στέλιος Κεχρής συλλαµβάνει το όραµα που σηµατοδότησε την µετέπειτα πορεία του. Κόντρα στο ρεύµα
της εποχής, αποφασίζει να επενδύσει στις δυνατότητες που έχει το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ, ένα προϊόν που η οικογένειά του παράγει από το 1939, και να αποδείξει ότι η ρετσίνα µπορεί να είναι ένα κρασί µε σύγχρονο στιλ και υψηλή ποιότητα. Με συστηµατική δουλειά και χάρη στις πιο σύγχρονες µεθόδους οινοποίησης της εποχής, το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ γίνεται η πρώτη ρετσίνα που βραβεύεται σε διεθνή διαγωνισµό κρασιού στα τέλη της δεκαετίας του ‘90.