Επισκέψεις

Το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, το οινοποιείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε µικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά µας να σας προσφέρουµε την εµπειρία των κρασιών µας στον τόπο όπου παράγονται, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα:


ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Basic

Γνωρίστε τη σύγχρονη ρετσίνα και την οικογενειακή μας παράδοση στην παραγωγή κρασιού μέσα από μια ξενάγηση στην αίθουσα οινοποίησης, το κελάρι και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας. Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία 4 αντιπροσωπευτικών κρασιών του οινοποιείου μας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα
ΕΙΣΟΔΟΣ 60€ μέχρι 6 άτομα, 9€ κάθε επιπλέον άτομο

(έκπτωση 15% στις αγορές από το κατάστηµά µας)

Full

Γνωρίστε τη σύγχρονη ρετσίνα και την οικογενειακή μας παράδοση στην παραγωγή κρασιού μέσα από μια ξενάγηση στην αίθουσα οινοποίησης, το κελάρι και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του οινοποιείου μας. Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία 6 κρασιών του οινοποιείου μας. 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα και 15'
ΕΙΣΟΔΟΣ 90€ μέχρι 6 άτομα, 13€ κάθε επιπλέον άτομο

(έκπτωση 15% στις αγορές από το κατάστηµά µας)

RETSINA EXPERIENCE

Η οινοποιητική μας παράδοση ξεκίνησε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Μέσα στην πορεία αυτή, το όνομά μας συνδέθηκε με την παραγωγή ποιοτικού κρασιού, και κυρίως, την παραγωγή της ποιοτικότερης ρετσίνας στην Ελλάδα. Γνωρίστε τις ποιοτικές δυνατότητες και τις διαφορετικές εκφράσεις του παραδοσιακού ελληνικού κρασιού, δοκιμάζοντας τα 4 διαφορετικά στιλ ρετσίνας , που μόνο το οινοποιείο μας παράγει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ώρες
ΕΙΣΟΔΟΣ 80€ μέχρι 6 άτομα, 10€ κάθε επιπλέον άτομο

(έκπτωση 15% στις αγορές από το κατάστηµά µας)

ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Μέσα από µια ειδικά προσαρµοσµένη ξενάγηση στον χώρο του οινοποιείου, τα παιδιά µαθαίνουν για την ιστορία του ελληνικού κρασιού, την παραγωγή της ρετσίνας και τη σύνδεση αυτού του παραδοσιακού ελληνικού προϊόντος µε τον πολιτισµό µας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Οι επισκέψεις πραγµατοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα ή Πέμπτη, 11 πµ έως 2 µµ, κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να μας επισκεφθείτε, συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

* Υποχρεωτικά Πεδία

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό Παρουσιάστηκε σφάλμα με την αποστολή του email, δοκιμάστε ξανά αργότερα. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση Λάθος κατα την υποβολή της φόρμας Λάθος στα πεδία της φόρμας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΥΜΠΟΥ 33, 57009, ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX

+30 2310 751 283

E-MAILS

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ|info@kechri.gr
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ | marketing@kechri.gr
ΠΩΛΗΣΕΙΣ|sales@kechri.gr